Shpallje - Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë

Shpallje

07.08.2018

“Statusi i naftëtarit”, aplikimet e shqyrtuara dhe miratuara nga Komisioni faza 3

Lista Nr.3

06.07.2018

“Statusi i naftëtarit”, aplikimet e shqyrtuara dhe miratuara nga Komisioni faza 2

Lista Nr.2

19.04.2018

“Statusi i naftëtarit”, aplikimet e shqyrtuara dhe miratuara nga Komisioni

Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë informon median se po vazhdon me intensitet shqyrtimin e aplikimeve në funksion të dëshmive të Statusit të Naftëtarit. Nga Komisioni i dhënies së Dëshmisë Zyrtare Identifikuese të punonjësve të industrisë së naftës dhe të gazit janë shqyrtuar dhe miratuar tanimë rreth 1 mijë aplikime. Më poshtë gjeni listën e personave që u është miratuar nga komisioni lëshimi i këtij dokumenti ndërsa po vazhdon shqyrtimi i aplikimeve të tjera.

Lista