Vlorë, Gjiknuri inspekton investimet në energji, drejt përfundimit nënstacioni i ri në Orikum - Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë
Postuar më: 13/05/2018

Vlorë, Gjiknuri inspekton investimet në energji, drejt përfundimit nënstacioni i ri në Orikum

Sorry, this entry is only available in AL.