Kardhiq-Delvinë, Gjiknuri: Përpara vjeshtës nisin punimet në këtë aks - Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë
Postuar më: 14/05/2018

Kardhiq-Delvinë, Gjiknuri: Përpara vjeshtës nisin punimet në këtë aks

Sorry, this entry is only available in AL.