Gjiknuri e Qendro inspektojnë ndërhyrjen në autostradën Tiranë-Durrës - Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë
Postuar më: 07/01/2019

Gjiknuri e Qendro inspektojnë ndërhyrjen në autostradën Tiranë-Durrës

Sorry, this entry is only available in AL.