Gjiknuri dhe Klosi takim në Bashkinë Vlorë, prezantohet projekti për rrugën Orikum-Himarë - Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë
Postuar më: 12/05/2018

Gjiknuri dhe Klosi takim në Bashkinë Vlorë, prezantohet projekti për rrugën Orikum-Himarë

Sorry, this entry is only available in AL.