Video

Foto

Ministri Haxhinasto: Zbatimi me cilësi i projekteve të rrugëve

Ministri Haxhinasto: Zbatimi me cilësi i projekteve të rrugëve

Në takimin e organizuar nga ARRSH me mbi 50 supervizorë të firmave kontraktore për zbatimin e projekteve rrugore. Takim me fokus në prioritetet e Ministrisë së Transportit dhe Infrastrukturës dhe ARRSH, për zbatimet e projekteve të rrugëve me cilësi, për të sjellë maksimizimin e vlerës së shtuar të investimeve buxhetore dhe minimizimin e kostove të mirëmbajtjes si dhe(...)
Shih foto galeri